Parhaat verkkokaupat tuoksujen ostamiseen

dolce and gabbana perfume bottle

Miesten tuoksut netistä

Verkkokaupan kasvu on viime vuosina kohdannut myös tuoksujen, parfyymien ja hajuvesien kaupan. Kaupankäynnistä merkittävä osa on siirtynyt verkkoon missä kustannusrakenne on ohuempi ja sitä kautta tuotteita voidaan myydä kuluttajille edullisempaan hintaan. Kivijalkamyymälän kannalta on harmittavaa että asiakkaat käyvät liikkeessä testaamassa tuoksuja ja tilaavat sitten tuotteen edullisempaan hintaa verkosta. Asun itse sellaisessa kolkassa Suomea että, lähin tuoksuja myyvä liike on sadan kilometrin päässä ja joudun ostopäätösten teossa turvautumaan pitkälti Youtuben sisältöön, mistä kirjoitinkin tämän jutun jo aikaisemmin.

Tämän artikkelin tarkoitus on kertoa lukijalle mitkä ovat mielestäni parhaat verkkokaupat miesten ja naisten tuoksujen ostamiseen.

1. Nose

Niche-tuoksujen osalta paras löytämäni verkkokauppa on Nose. Niche- ja designer- tuoksujen erosta voit lukea vaikka täältä. Nose on alkujaan Pariisissa toimiva kivijalkamyymälä jonka valikoima kattaa noin 2000 artikkelia keskittyen erityisesti Niche tuoksuihin. Nose on kehittänyt sivustolleen palvelun jonka avulla rekisteröityneet käyttäjät voivat saada suosituksia tuoksuista perustuen omiin mieltymyksiinsä. Käytännössä tämä tarkoittaa MyNose testin tekemistä jossa muutaman kysymyksen avulla palvelu kartoittaa asiakkaan tuoksumieltymykset, ja tarjoaa sen perusteella 5 eri tuoksua kaupan valikoimasta.

Nose Niche-tuoksujen verkkokauppa
NoseParis on ranskalainen Niche tuoksuihin erikoistunut verkkokauppa ja kivijalkamyymälä

2. Notino

Notino on euroopan suurin tuoksujen ja kemikaliotuotteiden verkkokauppa ja on allekirjoittaneen suosikki kauppa. Valikoima on laaja, käsittäen tuoksuja kaikissa hintaluokissa, toimitukset pelaavat loistavasti ja kaupassa on jatkuvasti hyviä tarjouksia. Tälläkin hetkellä tarjouksessa on esim Manceran erinomainen kesäkauden tuoksu Cedrat Boise, 120 millilitran pullo hintaan 77 eur!

Notino tuoksujen verkkokauppa
Notino on euroopan suurin tuoksujen verkkokauppa.

3. FragranceX

FragranceX on yhdysvaltalainen tuoksujen verkkokauppa. Valikoima on massiivinen niin designer- kuin niche-tuoksujenkin osalta. Hintataso on kutakuinkin sama kuin esim Notinolla, mutta tavaran tilaaminen USAsta EU-alueelle on usein hiukan tuskallista ja postikulut, tullimaksut ja verot aiheuttavat sen että, tilaaminen sieltä on järkevää vain jos tuotteen hinta on huomattavasti alhaisempi tai jos kyseessä on tuote jota ei muualta saa

.

FragranceX - verkkokauppa
FragranceX on yhdysvaltalainen verkkokauppa jossa myydään tuoksuja kaikkialle mailmaan.

4. Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi on ruotsalaisen parfym.se verkkokaupan suomalainen sisarsivusto. Olen ostanut täältä tuoksuja muutamia kertoja ja toimitukset ovat aina tulleet nopeasti ja vaivattomasti perille. Valikoima on hyvä vaikkakin joidenkin brändien tuotteet puuttuvatkin valikoimasta. Suurin syy miksi omalta osaltani vaaka kallistuu Notinon suuntaan on hintataso.

Hajuvesi.fi - tuoksujen verkkokauppa
Hajuvesi.fi on ruotsalaisen parfym.se verkkokaupan suomalainen sisarsivusto.

Edellä mainittujen lisäksi on runsaasti muitakin ostopaikkoja mistä tuoksuja, hajuvesiä ja parfyymeja voi ostaa. Verkkokauppojen lisäksi myös kivijalkamyymälöillä on edelleen oma asiakaskuntansa. Kivijalkamyymälää ei voi päihittää mitenkään jos ostopäätöksen tekeminen edellyttää ”koe haistamista”. Yksi tapa millä verkkokaupat pyrkivät helpottamaan tätä vaihetta on että, monelta brändiltä on mahdollisuus tilata valikoima testereitä, eli esim 5 millilitraa tuoksua sisältäviä pulloja joiden avulla on helpompi tehdä päätös hankinnasta. En mitenkään voi suositella ostamaan usean sadan euron arvoista niche-tuoksua ilman kokeilemista. Sen jälkeen kun päätös tietyn tuoksun hankkimisesta on tehty, onkin helppoa etsiä markkinapaikka mistä tuotteen edullisimmin saa.

Oma lukunsa on tietysti eBay josta voi ostaa myös ”käytettyjä” eli jo avattuja tuoksuja. eBayn osalta kannattaa varoa väärennettyjä tuotteita.

Artikkeli edustaa kirjoittajan subjektiivista näkemystä siitä mitkä ovat parhaat verkkokaupat tuoksujen ostamiseen. Muitakin näkökulmia asiaan on ja jos sinulla lukijana on toisenlainen näkemys asiaan, kuulisin siitä mielelläni kommentin muodossa.

Tiivistelmä
Miesten tuoksut netistä - parhaat verkkokaupat tuoksujen hankkimiseen
Artikkelin nimi
Miesten tuoksut netistä - parhaat verkkokaupat tuoksujen hankkimiseen
Kuvaus
Jos olet hankkimassa itsellesi tai lahjaksi jollekin muulle uutta tuoksua, tässä sinulle muutama vinkki netin parhaisiin ostopaikkoihin.
Kirjoittaja
Yrittäjä, kauppatieteilijä ja kahden lapsen isä. Kiinnostunut yhteiskunnallisista ilmiöistä ja politiikasta. Ottaa haparoivia ensiaskelia miesten klassisen tyylin mailmassa, innostuu vaatteista, kengistä, asusteista, tuoksuista ja kelloista. Bloggaa harrastuksenomaisesti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top